Madison Atlantis Nexus 7 (Loppuunmyyty)

2 090,00 

Moderni sähköpyörä joka hydroformatun alumiinirungon ansiosta erittäin kevyt ja jämäkkä ajaa. Rentoa ajoasentoa saat myös säädettyä omaan ajotyyliin parhaiten sopivaksi. Pyörässä on Shimano Nexus 7- vaihteisto jalkajarrulla ja hydraulisella Shimano M315 -levyjarrulla edessä.

Premium tason mukava ergo -istuin, ergonomiset kädensijat sekä non slip -polkimet sopivat täydellisesti sähköpyörään jolla ajetaan pidempiä matkoja. Kirkkaat Led-valaisimet edessä ja takana ottavat virran suoraan käyttöakusta ja syttyvät tankokytkimestä napin painalluksella.

Vakiovarusteena Axa defender -runkolukko johon saat ketju- tai vaijerilukon kiinni tuomaan lisäturvaa pyörällesi. Pistosuojatut CST Ampero – renkaat rullaavat kevyesti ja suunniteltu toimimaan erityisesti vauhdikkaammin ajettavalla sähköpyörällä. Mahtava kumppani monikäyttöistä, laadukasta ja ennen kaikkea tyylikästä sähköpyörää arvostavalle!

Selaa toivelistaa
Osastot: , Avainsana tuotteelle
Kuvaus

Runko: Alumiini 6061

Vaihteet: Shimano Nexus 7

Jarrut: Shimano M315 levy edessä ja jalkajarru takana

Moottori: Shimano Steps E6000

Akku: Shimano Steps, 418Wh

Varusteet: Tavarateline, säädettävä seisontatuki, soittokello, heijastimet, runkolukko, valot edessä ja takana

Paino: 25.5kg

 

Lisätietoja: https://huntteri.fi/fi/tuote/polkupyorat/madison/sahkopyorat/MADI200010011320%2A/madison-atlantis-nexus-7-steps-e6000-antras-50cm

Tilaaminen ja toimitus
Tietoa tilaus- ja toimitusehdoista myöhemmin - ota yhteys posti@mustosenpyora.fi ja kysy lisää!